Skip to main content

SEO / SEA

Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) veel gebruikte termen, maar wat houden ze nu eigenlijk in?

SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd richt zich op het beter vindbaar maken van je website of bepaalde pagina's van je website. Door deze pagina's goed te optimaliseren zul je door Google een betere waardering krijgen waardoor deze pagina('s) hoger in de zoekresultaten getoond worden. Het grote voordeel hiervan is dat je gratis bezoekers naar je website trekt. Nadeel is dat de concurrentie ook niet stil zit of heeft gezeten, waardoor het even duurt voordat de resultaten van zoekmachine optimalisatie zichtbaar is.

Of zoekmachine optimalisatie voor jou interessant is, moet blijken aan de hand van een zoekwoordanalyse die gedaan wordt aan de hand van de producten en/of diensten die je aanbiedt. Uit een zoekwoordanalyse blijkt waar de kansen liggen en hoe groot de concurrentie is. Pas als deze analyse gemaakt is gaan we aan de slag met een gedegen plan om je website beter vindbaar te maken.

Google Adwords

SEA ook wel Google Adwords genoemd is dé manier om te adverteren op Google. Bij het tonen van de zoekresultaten worden de eerste vier posities gevuld met advertenties. In deze advertenties kun je kwalitatieve zoekers jouw boodschap / aanbieding tonen en ze verleiden om door te klikken naar jouw website. Het voordeel van adverteren via Google Adwords is dat het heel flexibel is, voor ieder budget geschikt is, er ook lokaal geadverteerd kan worden en je direct zichtbaar bent met een commerciële boodschap.

Google Adwords is een uitstekend middel om leads en sales te generen. Op basis van je producten en/of diensten zal er een plan opgesteld worden en gekeken worden waar de kansen liggen.

Tip: iedere ondernemer ontvangt ze; bonnen met advertentietegoed voor Google Adwords. Vaak hoor ik ondernemers zeggen "ik heb dat geprobeer, maar Adwords werkt niet voor mij." Dat is ook niet zo raar. Er zijn niet voor niets specialisten die zich dagelijks bezig houden met Adwords en daar ook een training voor hebben gevolgd. Ik durf daarom ook rustig te stellen dat een campagne die is opgezet door een specialist altijd beter zal presteren dan een zelf opgezette campagne. Dus wil je Adwords echt een kans geven en voor je laten werken, schakel dan een specialist in.

Interesse in SEO en/of SEA?

Ben je benieuwd hoe SEO en/of SEA jouw bedrijfsresultaten kan verbeteren? Neem dan even contact met mij op via 06-10920500 of stuur een mail. Uiteraard kan ik jou ook bellen, klik dan op onderstaande button.

belmij gr

Email-marketing

Werkt jouw Email-marketing optimaal?

Je hebt een digitale nieuwsbrief en doet daarmee dus aan Email-marketing. Maar is dat eigenlijk wel zo, haal je wel het optimale resultaat uit je nieuwsbrieven?

  • Bekijk je wel eens de statistieken?
  • Hoe vaak wordt de nieuwsbrief geopend?
  • Is dat percentage goed?
  • Welke klanten/prospects klikken er en waarop klikken ze?
  • Test je verschillende versies met verschillende boodschappen?

Stuk voor stuk interessante mogelijkheden om meer uit je nieuwsbrieven te halen.

Jouw nieuwsbrieven kunnen ook beter

Ben je benieuwd hoe je meer resultaat uit je digitale nieuwsbrieven kunt halen?
Vraag dan nu de GRATIS Email-marketingscan aan. Het kost je niets en kan je alleen maar nieuwe klanten / extra omzet leveren.

emailJa, ik wil een GRATIS Email-marketingscan

Social Media

Wat is jouw ideale social media mix?

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat, waarschijnlijk gebruik je al één of meerdere van deze kanalen, maar haal je daar het maximale uit?
Social Media is meer dan het af en toe plaatsen van een bericht, foto of video. Bij je besluit om gebruik te maken van Social Media heb je waarschijnlijk een doel voor ogen gehad. Je wilt nieuwe klanten, interactie met je doelgroep, meer fans, een grotere naamsbekendheid enzovoort. Zeg eens eerlijk haal je dit doel en kan het niet beter?

Tijd voor verbetering

Het opzetten, beheren en optimaliseren van social media is een specialisme en jij bent geen specialist. Laat je social media activiteiten eens bekijken door een specialist en ontdek of het beter kan. Ik weet bijna zeker dat ik je kan helpen om je doelen te realiseren.

Vrijblijvend advies

Wil je weten of jouw social media activiteiten beter kunnen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies, bel mij op 06-10920500 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

belmij gr

Marketingstrategie

Een goede strategie is de basis van succes

Ben je al succesvol en kan het niet beter? Gefeliciteerd, dan heb je het goed voor elkaar en heeft verder lezen geen zin.
Als je nu denkt dat het wel beter kan en moet, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, lees dan verder.

Veel ondernemers doen van alles op het gebied van marketing. Er is een website, ze doen wat aan social media, versturen een nieuwsbrief, adverteren her en der en toch blijft de vraag hangen 'doe ik het wel goed, kan het niet beter?' Vaak kan het ook beter alleen is er inzicht nodig in wat goed gaat, wat beter kan en wat nog niet gedaan wordt maar wel interessant kan zijn. Met dat inzicht is het mogelijk om een marketingstrategie op te stellen waarmee jouw doelgroep zo goed mogelijk bereikt gaat worden. 

Marketingscan geeft inzicht

Het bereiken van je doelgroep en zorgen dat je boodschap overkomt is de basis van het succes. Moet je daarom alles doen? Nee, het maken van keuzes is belangrijk. Het geeft focus en zorgt ervoor dat er geen tijd en geld gestoken wordt in zaken die niet bijdragen aan de (marketing-)doelstellingen. Bijvoorbeeld; verkoop je trainingen aan de zakelijke markt dan is adverteren op LinkedIn interssanter dan adverteren of het bijhouden van een account Instagram.

Wil jij ook inzicht in de zaken waar je je op moet richten? Vraag dan de GRATIS marketingscan aan.
Naast de scan ontvang je tenminste 5 tips om het rendement op je marketingactiviteiten te verbeteren.

Waar wacht je nog op? Succes wacht.

 

  Ja, ik wil een GRATIS marketingscan

Marketing ondersteuning

Heb je, tijdelijk of structureel, behoefte aan professionele marketingondersteuning, zodat je ook eens kunt ontspannen en goed boek kunt lezen? Dan is het interessant om eens om tafel te zitten om te kijken hoe ik jou kan helpen met het verder professionaliseren en uitbouwen van jouw marketingdoelstellingen.

Marketingondersteuning

Marketingondersteuning kun je invullen in de breedste zin des woords. Van het beheren van de social media kanalen tot het opzetten en versturen van digitale nieuwsbrieven en van advies en begeleiding bij de bouw van een website tot het bedenken en uitvoeren van acties/campagnes. Kortom alles waarbij je 'handjes' en marketingkennis nodig hebt. Bij veel van onze klanten zijn we begonnen met een specifieke opdracht en bieden wij nu nog ondersteuning op basis van een aantal uren per week. Dit geeft hen de zekerheid van een professionele invulling van marketing tegen kosten die goed te overzien zijn. En moet er wat extra's gedaan worden, dan gaat dat in goed overleg. Kijk ook eens op onze pagina klanten om te zien wat wij zoals voor ze doen.

Heb je behoefte aan professionele marketingondersteuning?

Bel mij dan voor een afspraak, 06-10920500 of stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Uiteraard kun je ook even klikken op onderstaande button dan neem ik contact met jou op.

belmij gr

Interim marketeer

Op zoek naar een tijdelijke invulling van de functie van (senior) (online-) marketeer?
Laten we dan eens praten over de toegevoegde waarde die ik kan bieden.

Met jarenlange ervaring met op het gebied van on- en offline marketing in diverse branches ben ik in staat om afhankelijk van de behoefte de marketingstrategie te bepalen, marketing- en projectplannen te schrijven en/of uitvoering te geven aan het marketingplan.

Met een hands-on mentaliteit pak ik je marketingopdrachten op en zorg ervoor dat ze tijdig en met goede resultaten opgeleverd worden.

Op zoek naar een interim marketeer?

Neem dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op voor een vrijblijvend gesprek of bel 06-10920500.

belmij gr

Openingstijden kantoor

Ma - Vrij: 08:00 - 18:00 uur
Za - Zon: op afspraak 

beach Bar

Ma - Vrij: 18:00 - 22:00 uur
Za - Zon: op afspraak

Adres

CoolXperts
Oosterparkstraat 38
2042 AS ZANDVOORT

Contact

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon: 06-109 20 500
Contactformulier voor (aan-)vragen